Takipçi satın almadan önce;

Takipçi satın alma işlemi profil veya sayfanızın takipçi sayısını yüksek göstermek içindir, müşteriniz veya profilinize bakan birisi takipçi sayınız az ise sizden alışveriş yapmak istemeyecek, veya fake sanacak çekinecektir.

Medyakul sizi asla mağdur etmez bu yüzden almadan önce burayı mutlaka okuyunuz ve alacağınız hizmetleri bilerek alınız.

Şimdi; kişi profili veya mağaza ne olursa olsun, takipçi/etkileşim sayısının fazla olması sizin statünüze olumlu etki edecektir.

Aldığınız takipçilerden beğeni, yorum, izlenme ve müşteri beklemeniz yanılgı olacaktır, çünkü bazı mağazalar takipçi alıp o kişilerin ürünlerini satın almasını bekliyor, düşünürseniz böyle bir şey ne kadar mantıklı?

Eğer öyle olsa bir sayfa açıp yüzbinlerce takipçi alıp bütün ürünlerimizi sattırabiliriz değil mi?

Kısacası böyle bir şey mümkün değildir, takipçi alırken beklemeniz gereken şey "takipçi sayınızı yükseltmek ve sayfanızın dışarıdan görüntüsünü daha büyük ve profesyonel hale getirmek" olmalıdır, unutmayınız takipçi, beğeni, izlenme gibi şeyler sizin ana kaynağınız değil yardımcı birer desteğinizdir.

Medyakul güvencesiyle; takipçi vb. hizmet satın almak isterseniz aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.

Tıkla İNSTAGRAM için satın al: ➥ İNSTAGRAM Takipçi satın al | %100 Gerçek & Ucuz takipçi

Tıkla tiktok, twitter veya diğer tüm platformlar için satın al: ➥ Medyakul - Türkiye'nin medya desteği ❤️

 

İnstagram türk takipçi nedir?

Türk takipçi: takipçi analiz uygulamaları, takipçi kasma siteleri gibi yerlere giriş yaparak türkiye üzerinden bu dataya katılan kişilerdir, geneli aktif/inaktif türkiye lokasyondan giriş yapan takipçilerdir aktiflik oranı bot ve yabancı takipçilere göre biraz daha yüksektir, düşüş %5-15 arasında olabilir bunu göze alarak ara ara düştükçe takviye yapabilir veya garantili paketlerimize göz atabilirsiniz.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Türk takipçi satın al

 

İnstagram organik takipçi nedir?

Organik takipçi yine takipçi kasma ve analiz uygulamalarına giriş yapan kalite olarak biraz daha yüksek takipçilerden oluşur aktiflik oranı diğer takipçilere göre iyidir, düşüş %5-15 arasında olabilir bunu göze alarak ara ara düştükçe takviye yapabilir veya garantili paketlerimize göz atabilirsiniz.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Organik takipçi satın al

 

İnstagram gerçek takipçi nedir?

Gerçek takipçi bot ve sahte hesaplar değil de genelde takipçi kasma veya analiz sitelerine kendi istekleriyle girip dataya dahil olan kullanıcılardan oluşur karma hesaplar içerisinden seçilip elenerek bir data oluşturulmuştur, aktiflik oranı diğer paketlere göre yüksektir, düşüş %5-15 arasında olabilir bunu göze alarak ara ara düştükçe takviye yapabilir veya garantili paketlerimize göz atabilirsiniz.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Gerçek takipçi satın al

 

İnstagram garantili takipçi nedir?

Garantili takipçi olası düşüşlere karşı 30-99-365 gün telafili paketlerdir, örnek vermek gerekirse 30 gün garantili 1000 adet takipçi aldınız ve bu 20 gün sonra 750'ye düştü ise bize whatsapp hattından yazdığınızda garanti süresi boyunca ücretsiz olarak 250 adet daha gönderilecektir, yani 1000 aldı iseniz o sayının 1000'de tutulacağı 30 gün garantilidir, aldığınız sayı garanti süresince ücretsiz telafi edilir.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Garantili takipçi satın al

 

İnstagram düşmeyen takipçi nedir?

İnstagram düşmeyen takipçi geneli yabancı/global takipçilerden oluşan seçilen pakete göre 30-365 gün garantili ve düşüş oranı az takipçilerdir, düşüşlere karşı garantilidir düştüğü taktirde garanti süresince bize whatsapp hattından yazdığınızda garanti süresi boyunca ücretsiz telafisi bulunmaktadır.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Düşmeyen takipçi satın al

 

İnstagram çekiliş takipçisi nedir?

Çekiliş takipçisi diğerleri içerisinde en kaliteli olandır, sponsorlu olarak büyük sayfalarımıza sizin profilinizi takip etmeleri için anlaşma yapıyoruz ve kullanıcılar çekilişe katılabilmek için sizin profilinizi takip ediyorlar, bu sayede instagramı aktif olarak kullanan kişiler sizi takip ediyorlar düşüş oranı %5-15 arasındadır ve aktiflik oranı diğerlerine göre en fazla pakettir.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Çekiliş takipçi satın al

 

İnstagram kadın takipçi nedir?

Kadın takipçi, türk takipçi datası içerisinden instagram cinsiyeti kadın olarak seçili profillerden seçilmektedir, ağırlıklı olarak kadın takipçiler gelmektedir içerisinde az miktarda karışık takipçiler olabilir, kalite olarak türk takipçi kalitesindedir.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Kadın takipçi satın al

 

İnstagram erkek takipçi nedir?

Erkek takipçi, türk takipçi datası içerisinden instagram cinsiyeti erkek olarak seçili profillerden seçilmektedir, ağırlıklı olarak erkek takipçiler gelmektedir içerisinde az miktarda karışık takipçiler olabilir, kalite olarak türk takipçi kalitesindedir.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Erkek takipçi satın al

 

İnstagram bot takipçi nedir?

Bot takipçi bilgisayarlar tarafından otomatik açılan instagram hesaplarından oluşur, geneli hiçbir etkileşim vermez sadece sayı olarak yükselmek isteyen ucuz takipçi arayan sayfa ve profiller için uygundur, seçilen kaliteye göre düşüş veya garantili paketler tercih edilebilir.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Bot takipçi satın al

 

İnstagram yabancı takipçi nedir?

Yabancı takipçi geneli global her ülkeden olan 30-365 gün garantili takipçilerden oluşur, içerisinde az oranda aktif hesaplar da bulunduğu gibi kalıcılık oranı seçilen paketlere göre değişmektedir sayı olarak arttırmak için diğer paketlere göre fiyatı daha uygundur.

Tıkla satın al: ➥ İNSTAGRAM Yabancı takipçi satın al

 

Takipçi satın alma ile ilgili sıkça sorular sorular

Satın alınan takipçiler düşer mi?

Aldığınız pakete göre bütün paketlerde düşüş olabilir, yalnızca başında garantili yazan paketlerde 30-99-365 gün garanti ve ücretsiz telafi vardır bahsedilen paketlere üstteki linklerden göz atabilirsiniz.

 

Satın alınan takipçiler beğeni, izlenme, yorum yapıyorlar mı?

Aldığınız pakete göre değişmekle birlikte en aktif takipçi paketi çekiliş ve organik takipçi paketidir 5000-10000 civarı alımlarda aktiflik oranı yüksek takipçiler gönderilmektedir, takipçi satın almada esas amaç takip sayınızı yükseltmektir.

 

Satın alınan takipçiler garantili mi?

Sadece garantili yazan ve garantili olduğu belirtilen paketler, seçilen pakete göre 30-365 gün arasında telafi garantilidir, bu süre boyunca düşüş olursa ücretsiz olarak aldığınız adete ulaşana telafi edilir, bunun dışında garantili yazmayan bütün paketler doğal sürecindedir %5-25 arası düşüşler zaman geçtikçe olabilir, 1 saat içerisinde de düşebilir 1 yıl içerisinde de bu tamamen instagram, paketin kalitesi ve hesabınıza göre değişebilmektedir bunu göze alarak ara ara takviye gerekebilir.

 

Takipçi satın alma güvenilir mi?

Takipçi satın alma işlemi şifrenizi ve özel bilgilerinizi vermediğiniz için bir sorun yaratmamaktadır, burada en önemli nokta şifrenizi farklı site ve uygulamalara vermemenizdir, medyakul sizden şifre ve erişim bilgilerinizi asla istemez, BDDK lisanslı ödeme kuruluşları ile çalışma yapılmakta ve medyakul güvencesiyle hizmet verilmektedri detaylar için;

Tıkla satın al: ➥ Takipçi satın alma güvenilir midir?

 

Takipçi satın alma hesabıma zarar verir mi?

Takipçi satın alma işlemi hesabınıza zarar vermemektedir, doğru kitle ve doğru şekilde paylaşım içerik üretildiği taktirde hesabınızı büyütmeye yardımcı olup hesabınızın güvenilirliğini ve statüsünü arttırmaktadır.

 

Takipçi satın almanın zararları nelerdir?

Bilinenin aksine doğru hamleler ve doğru bir planla takipçi satın almanın zararları yoktur, takipçi alma gayette faydalıdır, burada basamak basamak ilerlemek ve sürekliliği korumak önemlidir, su bile fazla tüketildiğinde zehirlidir.

Bunu baz alarak şunu diyebiliriz, herşeyi mantık ve basamak basamak yapmalıyız yeni bir profil açtı isek biz güzel paylaşımlar, canlı kişiler kaliteli içerikler üretmeli ve organil bütün işlemleri yapmalıyız, takipçi ve beğeni satın alma işlemlerini ise birer destek olarak kullanmalıyız, bu konuda medyakul olarak size bir eğitim sitesi kurduk buradan eğitimi ücretsiz alarak nasıl takipçi satın alma + organik takipçi kasma büyüme işlemlerini kullanarak en doğru biçimde başarılı olabilirsiniz aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

Tıkla göz at: ➥ Sosyal medya eğitimi online | Yöntemler ve taktikler!